Friday, 7 January 2011

2010 oli paras vähään aikaan, 2011 paree pistää paremmaksÖh, riittikö? ei? En ole piirrellyt sarjiksia viimeaikoina, lähinnä sketsaillut ja maalaillut ja tehnyt tussijuttuja. Sitä paitsi nyt on joululoma (...vielä pari päivää, huokaus) ja se meinaa sitä että mä en tee mitään muuta kuin syön ja nukun. Syömiseen liittyy tää ainokainenkin jonka tein vähän joulun jälkeen.


Oon huomannu että mun kohdalla kyse on enemmän sosiaalisesta painostuksesta kuin siitä että välittäisin etiikasta; huono omatunto siitä, etten pode huonoa omatuntoa, vaikka clearly pitäis. Toisaalta... miks pitäis?...

Välttelen tällasia kysymyksiä koska en osaa muodostaa mielipidettä. :D Mun mielessä kaikki voi olla tälleen tai tolleen ja ei ole olemassa ainoaa totuutta ja oikeeta ja väärää. If that makes sense.

3 comments:

 1. there should be a "like" button :--D

  ReplyDelete
 2. ^ nii pitas !! ja ei sul tartte olla huonoo omatuntoo siit et sl ei oo huonoo omatuntoo, suoraan sanoe mun mielest jotkut ihmiset menee liia pitkalle noitte mielipiteitten kaa (mika on terveellista, mika on hyvaks luonnolle). kaikki ei kuitenkaa aattele samal taval jote luonto menee kuitenki paskaks. ja vittu ma syon mita haluun!!!!! :D mun mielest on kivempaa elaa taysil etc etc (:

  ReplyDelete
 3. \o/

  ehk on hyvä et on ihmisiä jotka välittää paljon ni ehk se vähän pistää meit nomnomnom mäkkäreitä ajattelemaan <3 :D tai... sit ei.

  mut nomnomnom mäkkäri

  ReplyDelete