Saturday, 11 May 2013

yöajelu onkin oikeesti aika kivaamä sitten taidankin lähteä Britteihin after all. Aberdeeniin tai Lontooseen. Lontooseen?! ei täs ny näin pitänyt käydä.

Hain kuitenkin vielä Kuvataideakatemiaan ja Metropoliaan. Ennakkotyöt jälkimmäiseen oli äärimmäisen mielenkiintosia tehdessäni niitä dedistä edeltävänä yönä. Sain vielä Twitter-seuraajieni kauhuksi jotenkin päähäni että olisi huvittavaa dokumentoida koko paska.voi helvetin helvetti ines nyt
sganneri raisgasi paljon

Huomasin skannaamisen jälkeen et unohdin piirtää köyden vikaan ruutuun hahahahah onneks huomasin

Mut hahmodesigneistä tuli mun mielestä oikeesti aika söpöjä, jossei nyt toteutus laadultaan ole sitä kaikista hienostuneinta. :>
Inssi meni kaikkien yllätykseksi läpi maanantaina. Tänään kruisailin Iiriksen, Emilien ja muutaman uuden tuttavuuden kanssa pitkin keskustaa. Käytiin katsomassa auringonlaskua Hietsussa. Oli siistiä.

5 comments:

 1. äää ihanii noi hahmot!♥ (btw ota toi vitsin sanavahvistus noist kommenteist! feilaan ne aina D:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. saaks sen jotenki pois O.O etin miten
   mut kiitos! c:

   Delete
 2. hahaha kuin hyvä toi ;) iteki katoin et oli kivan oloset ennakkotehtävät mut tonne graafiseen hain ni loppu aika kesken.. pääsitkö sisään? (lueskelen vähä vanhoja postauksia ku en oo täällä hetkeen käyny kyyläilemässä XD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. sain paikan muualta ni en jaksanut raahautua varsinaisiin kokeisiin haha! olishan se ollu hauska kyllä kokeilla et olisko rahkeet riittäny /D miten sulla meni?

   Delete