Wednesday, 12 June 2013

hektinen kesänalku


ootteko kuullu torkkelin yhteishengestä?


"PERRRKELE montako kertaa pitää kertoa ettei sitä helvetin laatikkoa nosteta siihen pöydälle!!?"
"...Jaa kelle sä oot tän kertonut?"
"No sille edelliselle kusipäälle joka työskenteli täällä."
Muuan vasta eläkkeelle jäänyt ukko koitti ostaa koko snägärin. Myyjä ei suostunut. Vaati vielä viittäkymmentä nakkia siinä vaiheessa kun lähdin tyytyväisenä kävelemään kahden nakin hodarini kanssa.
nyt sit työttömänä kattelenkin vaan piirrettyjä.


2 comments:

 1. Löysin sun blogin just vasta, ja on pakko kommentoida tähän koska veljeni oli tuossa samassa paikassa töissä (ei epäilystä) ja tuli todella hyvin toimeen Vienon kanssa. Veljeni kyllä kuvaili Vienoa melko eksentriseksi olennoksi. Kenties Vieno sietää miespuolisia paremmin? Eräs opiskelutoverini (naispuolinen) oli puolikkaan päivän (:D) töissä Vienon myymälässä (hankkinut toripaikan jälkeen/lisäksi/whatever sisätilat?) ja kyllästyi, kun Vieno valitti hänen Tornion-murteestaan. "Älä sano mie, kuulostat ihan maalaiselta." Ihan vaan siis siksi kommentoin että on ilahduttavaa tunnistaa henkilö, jota ei ole koskaan itse tavannut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho! vau! aikamoinen maine. välillä aina vaikuttaa että puolen Helsinkiä on ollut (käväissyt?) tuolla töissä. en ole aikaisemmin tosin kuullut kenestäkään joka olis madamen kanssa tullut toimeen!

   (en usko että kyseessä on miespuolisuus, sen verran tiheällä tahdilla Vienolta kuuli "äh, MIEHET, eivät mitään osaa"-kommenttia :p)

   Delete