Monday, 24 November 2014

brittisuklaa on joka kerta ihan älytön pettymys


hei taas!


(Brian = housemate)
(Destruction count: 4 pairs of headphones, 1 charger)(...onks englannin ja suomen välillä hyppiminen häiritsevää?)

5 comments:

 1. Ei yhtään! Siis tää on just mukavaa, kun tulee suomee ja englantii. Ala viellä kirjoittaa ruotsiks tai espanjaks, niin mun kielipää paranee enemmän :D

  ReplyDelete
 2. Mustakaan ei yhtään häiritsevää! Kivaa vaan! Ja hirveän kivaa lukea sun päivityksiä! Ikävä <3

  ReplyDelete
 3. bueno! det borde jag göra! ;)

  voi Oona, iksu <3 tuun sinne jouluna!

  ReplyDelete
 4. Illan piristys kun tulin vilkasee ootkohan pitkästä aikaa päivittäny ja OLIT! Jeee <3 Tee tätä useamminkin, sun jutut on parhaita.

  *myös semilihattomuuden eettisyyden ja omantunnon puhtauden/tuskien sekaisuuden kanssa kieriskelevän mutinaa* ainakin Suomessa maidontuotantolehmien olot on paremmat kuin lihalehmien, eli lihaton + munaton ruokavalio on silleen kuitenkin jollain asteella eettisempi ja tehotuotantoa tukemattomampi kuin täyslihaani. Mutta joka tapauksessa I feel you sister, tiivistit todella hyvin munki fiiliksiä tosta aiheesta koska aika samoilla linjoilla meen. En oo varma mitä teen ja miksi, mut lihansyönti tuntuu nykyään usein pahalta teolta. :|

  ReplyDelete
  Replies
  1. !! oi kiitos! <3

   Aijaa, tuommoseen infoon en olekaan törmännyt! Mutku sit taas ku ihmisten lehmäntuotanto tuhoo aika tehokkaasti maapalloa. siin on aina joku :___D Mut toisaalta se koskee vähän kaikkea kulutusta ja olemassaoloa tälleen ihmisenä. Vaikeeks menee.

   Odottelen innolla sitä et ne keksii miten labrassa kasvatetaan sellast geenimanipuloituu lihaköntsää jostain kantasoluista.

   Delete